Over ons

Dit Zij wij

Bij ParkVandaag begon ons verhaal als een bescheiden onderneming met een grote droom: het transformeren van buitenruimtes in groene paradijzen. Ontdek hoe we, vanaf onze eerste spade in de grond, zijn uitgegroeid tot een toonaangevende hovenier met een passie voor perfectie in groen.

Onze reis begon met een visie: elke buitenruimte kan een oase van rust en schoonheid worden. We namen de uitdaging aan om deze visie tot leven te brengen, stap voor stap, tuin voor tuin.

2. Missie en Waarden

Bij ParkVandaag hebben we een missie die dieper gaat dan alleen het creƫren van tuinen. Ontdek hoe onze toewijding aan vakmanschap, klanttevredenheid en duurzaamheid onze missie en waarden vormgeeft. We geloven in groen leven en het overbrengen van die liefde naar elke buitenruimte die we aanraken.

Onze waarden, zoals respect voor de natuur, transparantie en klantgerichtheid, leiden ons bij elke stap. Ontdek hoe deze waarden zich vertalen naar onze dagelijkse praktijk en de ervaringen van onze gewaardeerde klanten.

3. Het Team Achter ParkVandaag

Een hecht en toegewijd team vormt de kern van ParkVandaag. Ontmoet de getalenteerde professionals, van landschapsontwerpers tot boomverzorgers, die samenwerken om jouw groene dromen werkelijkheid te maken. Leer meer over hun expertise, passies en de unieke bijdrage die ze leveren aan het succes van ParkVandaag.

4. Onze Diensten in Detail

Bij ParkVandaag bieden we meer dan alleen standaard hoveniersdiensten. Duik dieper in onze diverse dienstverlening, zoals tuinontwerp, onderhoudscontracten en boomverzorging. Ontdek hoe we op maat gemaakte oplossingen bieden die voldoen aan de unieke behoeften van elke klant.

4.1 Tuinontwerp en Aanleg

Ontdek hoe onze getalenteerde ontwerpers jouw dromen omzetten in werkelijkheid. Van concept tot realisatie, wij begeleiden je door het proces van tuinontwerp en aanleg.

4.2 Onderhoudscontracten

Lees meer over onze onderhoudscontracten en hoe ze bijdragen aan het behoud van een gezonde en weelderige tuin. Ontdek de voordelen van regelmatig onderhoud en hoe wij de zorg voor jouw buitenruimte op ons nemen.

4.3 Boomverzorging

Verdiep je in de wereld van boomverzorging. Van snoeien tot ziektepreventie, leer waarom professionele boomverzorging van essentieel belang is voor het behoud van een gezonde en veilige tuin.

5. Project Showcase

Laat je inspireren door enkele van onze meest opmerkelijke projecten. Ontdek de transformatie van diverse buitenruimtes en hoe we de visie van onze klanten tot leven brengen. Bekijk voor en na foto’s en leer meer over de uitdagingen en triomfen van elk project.

6. Duurzaamheid en Milieubewustzijn

Duik in ons engagement voor duurzaamheid. Leer hoe we milieubewuste praktijken integreren in al onze diensten, van materiaalkeuze tot groenafvalbeheer. Ontdek hoe we streven naar een positieve impact op het milieu en de gemeenschappen waarin we werken.